Jesse Kivilä

Projektipäällikkö

Päivittäisen tekemisen ja projektityöskentelyn ohella vastaan Ensensellä projektiliiketoiminnan kehittämisestä.  Sosiaalisena ihmisenä pidän Ensensellä ryhmätyöskentelystä ja asiakasprojekteista, joissa vuorovaikutus on vahvasti aina mukana. Vapaa-aikani kuluu liikunnan, luonnossa liikkumisen sekä lauta- ja tietokonepelien parissa.

Päivittäisen tekemisen ja projektityöskentelyn ohella vastaan Ensensellä projektiliiketoiminnan kehittämisestä. Energia-alan osaamista on karttunut sekä oman harrastuneisuuden ja mielenkiinnon että aiemman työkokemuksen kautta. Työskentelin kuusi vuotta erilaisissa teknisissä tehtävissä ja myyntirooleissa levylämmönsiirtimien parissa, ennen kuin liityin Ensensen vahvuuteen. Sosiaalisena ihmisenä pidän Ensensellä ryhmätyöskentelystä ja asiakasprojekteista, joissa vuorovaikutus on vahvasti aina mukana. Arvostan myös suuresti Ensensen ilmapiiriä, jossa kollegoja kannustetaan ja kiritetään eteenpäin, jotta firmana pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Aiemman työkokemukseni lisäksi energia- ja projektiosaamiseni pohjautuu koulutustaustaan. Valmistuin 2015 diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta pääaineenani teollisuustalous ja sivuaineenani energiatekniikka. Jo kandintyössäni käsittelin projekteja ja olen iloinen, että pääsen nyt viemään projektinhallinnan kouluoppeja käytäntöön projektiliiketoiminnan kehityksessä. Vahvuuteni työelämässä ovat sosiaalisuus, kyky hahmottaa asioita eri näkökulmista ja korkea vaatimustaso oman työn jäljelle. Asiakaspalautteen perusteella myös Ensensellä yrityksenä on korkea vaatimustaso ja on mahtavaa, kun pystyn seisomaan tekemistemme takana.

Liikunta ja nuorempana myös urheilu ovat aina olleet osa arkeani. Kesäisin harrastuksiini kuuluvat jalkapallo ja golf. Talvella taas hiihto ja harrastejääkiekko. Luonnossa liikkuminen ja vaeltaminen sekä erilaiset lauta- ja tietokonepelit vievät mahdollisesti jäljelle jääneen vapaa-ajan.